A State of Trance met Armin van Buuren gaat tweedaags en verhuist naar september

Armin van Buuren
A State of Trance met Armin van Buuren gaat tweedaags en verhuist naar september
Door RobZ op 22 januari 2021 - 12:05 1 Normaal gesproken vindt het grootste trance festival ter wereld, A State of Trance, plaats in februari. Dit jaar kan dit natuurlijk niet. De corona-pandemie gooit roet in het eten. Alda, de organisator van dit festival, heeft besloten om A State of Trance te verplaatsten naar september. Het festival beslaat dan voor een keer twee dagen, namelijk 3 en 4 september 2021.

Het eenmalige ASOT 1000-feestweekend met twee shows begint op vrijdag 3 september met een show die een eerbetoon is aan twintig jaar A State of Trance, waarbij Armin van Buuren samen met een aantal speciale gasten zal optreden. De tweede show op zaterdag 4 september is een viering van ASOT in lijn met de vorige edities en een vooruitblik naar wat er nog komen gaat voor A State of Trance. Het thema van de show ‘Turn the World Into a Dancefloor’ weerspiegelt de allesomvattende boodschap die vanaf het allereerste begin aan de basis stond van ‘A State Of Trance’.

De kaartverkoop voor fans van A State of Trance 2021 start op 28 januari om 13:00 uur. Je kan je van te voren registreren via deze link als je interesse hebt om A State of Trance in september bij te wonen. De reguliere kaartverkoop start op 30 januari om 13:00 uur. Het is nog niet bekend wat tickets voor dit festival gaan kosten. Vorig jaar was ASOT ruim van tevoren uitverkocht.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona publiek news

GEEN GROTE EVENEMENTEN IN DRENTHE EN GRONINGEN TOT 1...Diverse media berichten dat er in Drenthe in ieder geval tot 1 juni geen...

Glastonbury 2021

GLASTONBURY FESTIVAL 2021 GAAT HELAAS NIET DOOR In juni 2020 zou Glastonbury Festival haar vijftigste verjaardag vieren....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.