Paaspop mogelijk verplaatst naar september

Paaspop sfeer
Paaspop mogelijk verplaatst naar september
Door Cartman91 op 22 januari 2021 - 15:26 1 Paaspop ziet de kans op een editie in april steeds kleiner worden, waardoor de organisatie er aan denkt om het festival te verplaatsen naar september.

Dit omdat de situatie en de ontwikkelingen rondom het coronavirus er niet veelbelovend uitzien voor de komende tijd. Normaal gesproken zou Paaspop van 2 t/m 4 april plaatsvinden, deze wordt dus mogelijk naar september verplaatst. Festivaldirecteur Peter Sanders zegt "We beginnen normaal gesproken zo'n zes weken van tevoren met opbouwen. We hebben het natuurlijk niet over een verjaardag in de achtertuin, maar over het bouwen van een klein dorp."

"Het is een medisch verhaal, veel is onzeker en de situatie is erg veranderlijk. Het belangrijkste is de gezondheid en de veiligheid", aldus de festivalorganisatie die wacht op duidelijkheid vanuit de overheid, maar begrijpt dat deze er niet is. Als deze duidelijkheid uitblijft dan hakt de organisatie zelf de knoop door: "Zodra we weten dat we het niet meer gaan redden in april, dan kunnen we dat zelf beslissen."

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bospop 2019

MOGELIJK ALTERNATIEF, KLEINSCHALIGER FESTIVAL IN...Gezien de huidige situatie en maatregelen omtrent het coronavirus bestaat de...

STRP Festival news

NIEUWE DATUM EN LOCATIE VOOR STRP FESTIVAL IN EINDHOVEN Cultuurliefhebbers in de regio Eindhoven hebben weer iets om reikhalzend naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.