Nieuwe datum en locatie voor STRP Festival in Eindhoven

STRP Festival news_groot
Nieuwe datum en locatie voor STRP Festival in Eindhoven
Door Cartman91 op 22 januari 2021 - 14:15 1 Cultuurliefhebbers in de regio Eindhoven hebben weer iets om reikhalzend naar uit te kijken: het STRP Festival heeft voor de 2021 editie de datum bekend gemaakt, nadat de 2020 editie vanwege het coronavirus niet door kon gaan.

Tussen 3 en 6 juni kan je in de Eindhovense binnenstad, waaronder leegstaande winkelpanden, terecht voor diverse culturele aangelegenheden. Dit keer dus geen Klokgebouw, waar normaal gesproken het festival plaatsvindt.

Normaal vindt het festival in april plaats, maar dat is nog te vroeg in verband met het coronavirus. In juni hoopt de organisatie het festival wél te kunnen organiseren.

Tijdens STRP Festival kom je diverse disciplines binnen de cultuursector tegen, van muziek en performance tot exposities en een educatieprogramma. De komende editie van het festival heeft als thema 'Collectiviteit', hiermee worden kunstenaars, ontwerpers, technici en filosofen samengebracht om alternatieve perspectieven op de toekomst te ontwikkelen.

Over het programma en / of kaartverkoop is momenteel nog niets bekend.Paaspop 2021 news

PAASPOP MOGELIJK VERPLAATST NAAR SEPTEMBERPaaspop ziet de kans op een editie in april steeds kleiner worden, waardoor...

Corona publiek news

GEEN GROTE EVENEMENTEN IN DRENTHE EN GRONINGEN TOT 1... Diverse media berichten dat er in Drenthe in ieder geval tot 1 juni geen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.