Mogelijk alternatief, kleinschaliger festival in plaats van Bospop

Bospop
Mogelijk alternatief, kleinschaliger festival in plaats van Bospop
Door Cartman91 op 25 januari 2021 - 14:23 1 Gezien de huidige situatie en maatregelen omtrent het coronavirus bestaat de kans dat Bospop ook dit jaar niet door kan gaan. Mocht dit het geval zijn dan heeft de organisatie al een alternatief plan achter de hand.

De organisatie is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een alternatief en kleinschaliger festival dat op 8 en 9 oktober plaats zou moeten vinden. De insteek van dit festival zal anders zijn dan Bospop en ook op een andere locatie plaatsvinden. Het is de bedoeling dat alleen Nederlandse artiesten op komen treden. Meer details zijn momenteel (nog) niet bekend, behalve dat de organisatie alle betrokken partijen benaderd.

Mocht Bospop tóch nog doorgaan dit jaar dan zal deze van 9 t/m 11 juli plaatsvinden in Weert. Op het programma staan onder meer Heather Nova, De Dijk, Beth Hart, Black Pumas, Kensington, Jett Rebel, Lionel Richie, Melissa Etheridge, Passenger, Sinead O'Connor, The Struts en White Lies.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2020 news

KANS DAT PINKPOP DIT JAAR DOOR KAN GAAN STEEDS KLEINERSlecht nieuws voor Pinkpopgangers: de kans dat het Limburgse festival in...

Paaspop 2021 news

PAASPOP MOGELIJK VERPLAATST NAAR SEPTEMBER Paaspop ziet de kans op een editie in april steeds kleiner worden, waardoor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.