Ook Central Park Festival 2021 verhuist naar het najaar

Central Park 2019
Ook Central Park Festival 2021 verhuist naar het najaar
Door sjoertb op 04 februari 2021 - 10:52 1 Het Utrechtse Central Park Festival heeft een nieuwe datum geprikt. De afgelopen jaren vond het plaats eind mei. Na een jaar afwezigheid in 2020 door de pandemie zou het dit jaar op 5 juni terugkomen. Die datum is toch nog te vroeg vindt de organisatie. Het garantiefonds dat vanaf 1 juni geldt biedt perspectief maar om het zekere voor het onzekere te nemen verhuist het festival toch eenmalig naar september.

18 september 2021 is de nieuwe datum voor Central Park Festival. Het festival wordt gehouden in Park Transwijk.

85% van de tickets zijn vorig jaar al verkocht. De kaartverkoop van de laatste tickets start 9 februari om 12:00 via de website van het festival. Een kaartje kost €42,50 (ex. fee).

De afgelopen jaren stonden artiesten als De Staat, Kensington, Di-rect, Chef'Special, Kraantje Pappie, Nielson, Kaiser Chiefs, Racoon, De Jeugd Van Tegenwoordig en Bløf op het programma.

Naast Central Park zijn er meer festivals die naar september verhuizen waaronder Paaspop, Total Loss, DGTL, Awakenings en Vunzige Deuntjes. Zie ons overzicht.

Foto: Central Park 2019 door Marc de Jong

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands sfeer5

TESTFESTIVALS MET 1.500 BEZOEKERS IN BIDDINGHUIZEN...In maart worden er waarschijnlijk twee evenementen voor 1.500 bezoekers...

dranouternews2.jpg

FESTIVAL DRANOUTER ORGANISEERT CORONAPROOF OPTREDENS... Het Belgische dorp Dranouter kennen we van het gelijknamige Folkfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.