Win een CD pakket met 3 Funtime albums!

Door yeahroen op 26 september 2002 - 00:38 Je zag het misschien al op de voorpagina, momenteel is het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=611]Funtime Festival[url] het festival van de week. Op dit tweedaagse festival wat komend weekend in Leuven gehouden wordt kun je terecht om een flink aantal Nederlandse en Belgische punkrock, emocore en hardcore toppers live aan de slag te zien.

Alsof het organiseren van zo een sympathiek festival nog niet genoeg is... Funtime doet er een schepje bovenop en stelt (weer) een aantal aantrekkelijke cd-pakketten beschikbaar aan de bezoekers van Festivalinfo!

Te winnen:
3 Cd pakketten met daarin [url=https://www.festivalinfo.nl/bands/artist_details.asp?a=1812]Shandon[url] - 'Not So Happy To Be Sad', Third Season - 'Courage to care' en [url=https://www.festivalinfo.nl/bands/artist_details.asp?a=2402]PN[url] 'Our pitiful paradise'.

Hoe kom je in aanmerking?
Stuur uiterlijk zondag 29/09 een mailtje naar [url=mailto:
acties@festivalinfo.nl]
acties@festivalinfo.nl[url] met als titel van het bericht het antwoord op de volgende vraag: "Uit welk land komt de huidige band van de week?". Vermeld in het mailtje je naam en postadres.

Let op, deze actie loopt heel kort. Kom dus meteen in actie!Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.