Ambassadeurs van de Vrijheid bekend gemaakt: Davina Michelle, Tino Martin en Jonna Fraser

Davina Michelle news_groot
Ambassadeurs van de Vrijheid bekend gemaakt: Davina Michelle, Tino Martin en Jonna Fraser
Door Cartman91 op 17 maart 2021 - 16:20 1 De jaarlijkse Bevrijdingsfestivals tijdens Bevrijdingsdag op 5 mei zit er dit jaar, net als vorig jaar, niet in vanwege het coronavirus. Toch mag dit feest niet verloren gaan, want vrijheid is niet vanzelfsprekend. Het Nationaal Comité 4 & 5 mei heeft dan ook de Ambassadeurs van de Vrijheid voor 2021 bekend gemaakt.

Dit zijn Davina Michelle, Jonna Fraser en Tino Martin. Zij zullen dus niet per helikopter van festival naar festival vliegen zoals gebruikelijk, wel zullen zij online optredens geven en een verbindende rol spelen.

Verder zullen deze ambassadeurs in aanloop naar 5 mei op zoek gaan naar wat (on)vrijheid voor hun betekent. Tino gaat met schrijfster Natascha van Weezel een bezoek brengen aan voormalig concentratiekamp Auschwitz in Polen, Davina roept haar volgers op om verhalen over vrijheid te delen en Jonna duikt in zijn familiegeschiedenis.

Details over onder meer het programma zijn nog niet bekend gemaakt, wel worden er via livestreams ruim 200 optredens en activiteiten verwacht.

Het 5 mei-concert wordt net zoals vorig jaar georganiseerd in Koninklijk Theater Carré en live uitgezonden op NPO1.

Bron: entertainmentbusiness.nl


AmersfoortJazzFestivalnews

AMERSFOORT WORLD JAZZ FESTIVAL VERPLAATST NAAR AUGUSTUSHet Amersfoort World Jazz Festival wordt normaliter gehouden in het laatste...

Pinkpop 2020 news

PINKPOP VRAAGT VERGUNNING AAN VOOR EDITIE EIND AUGUSTUS Opvallend nieuws uit Landgraaf. Festileaks bericht dat het Pinkpop festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.