Festival playlists op Spotify

Rondé concert sfeer
Festival playlists op Spotify
Door RobZ op 12 april 2021 - 12:29 1 Het is nog de vraag of we deze (na)zomer naar een festival kunnen, maar gelukkig zijn er veel toffe festival playlists te vinden op Spotify waarmee je toch in de stemming komt. Luister thuis, op het balkon, tijdens het sporten of in de auto naar jouw favoriete artiesten met deze drie playlists.

Dekmantel Festival 2021
Dekmantel is een vrijzinnig en populair elektronische muziekfestival in Amsterdam. Ieder jaar komen de meest invloedrijke en creatieve acts van techno, house en meer bij elkaar om een feestje te bouwen in het Amsterdamse bos. Veel dj's geven aan graag te draaien op Dekmantel Festival, omdat ze worden aangemoedigd om nieuw materiaal te laten horen en wat risico te nemen in plaats van alleen de laatste hits te spelen. Hierdoor staat het festival bekend als promotor van creativiteit. Dekmantel heeft fans door heel de wereld, waardoor de kaarten vaak erg snel uitverkocht zijn. Gelukkig kun je waar en wanneer je maar wilt alvast luisteren naar de Spotify lijst Dekmantel Festival 2021. In de auto kun je jezelf helemaal onderdompelen in de muziek en waan je je in een bubbel. Door je autoverzekering te vergelijken bespaar je trouwens gemakkelijk geld, waardoor je wat extra drankjes kunt kopen op het echte festival. Het festival zelf vindt plaats in het Amsterdamse bos, waar de line-up verdeeld over zes stages speelt. Het festival is voor 2021 verplaatst naar woensdag 4 augustus. De Dekmantel 2021 playlist luister je hier.

Best Kept Secret 2021
Helaas is er geen Best Kept Secret 2021, maar wel een Best Kept Secret 2021 playlist op Spotify waar je van kunt genieten. Dit muziekfestival draait 100 procent om de muziek en speelt zich af in een prachtige natuurrijke omgeving. Het festivalterrein bij de Beekse Bergen beschikt over bos, zwemwater en strand waardoor je makkelijk even afkoelt als je het te warm krijgt van het dansen. Artiesten die in het verleden hebben opgetreden op Best Kept Secret zijn onder andere Arctic Monkeys, Radiohead, Bon Iver, Kraftwerk en Alt-J. Voor muziekliefhebbers is dit festival dan ook al lang geen geheim meer.

Pinkpop 2021
Pinkpop is het oudste festival van de wereld en staat al vanaf 1990 op deze manier vermeld in het Guiness Book of Records. In 2021 viert Pinkpop hopelijk haar 51ste editie. Zoals altijd kun je grote artiesten verwachten op dit festival, van Kensington en Twenty One Pilots tot de Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam. Ieder jaar, met uitzondering van 2020, vindt dit festival plaats op het evenemententerrein Megaland in het Limburgse Landgraaf. De eerste editie vond in 1970 plaats op Pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam ‘Pinkpop’ is een samentrekking van ‘Pop met Pinksteren’. Dit jaar stond het festival op de planning voor vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni. Het is nu zeker dat dit niet gehaald wordt, al overweegt de organisatie om het festival te verplaatsen naar augustus. Check de officiele Pinkpop 2021 playlist hier.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nirwana Tuinfeest 2020 news

SEASICK STEVE ERBIJ VOOR NIRWANA TUINFEEST IN AUGUSTUSPrima nieuws voor tickethouders van Nirwana Tuinfeest, dat dit jaar op 27, 28...

MOMO Create & Perform news

NIEUWE NAMEN VOOR MOMO CREATE & PERFORM MET O.A.... Dit jaar geen Motel Mozaique (MOMO) zoals je gewend bent, maar een digitaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.