Organisator Zwarte Cross mag Fieldlab festival organiseren voor 10.000 bezoekers

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Organisator Zwarte Cross mag Fieldlab festival organiseren voor 10.000 bezoekers
Door RobZ op 14 april 2021 - 11:32 1 Feestfabriek Alles Komt Goed BV (de organisatie achter onder andere festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana) zal op zaterdag 1 mei aanstaande een test-event optuigen voor 10.000 bezoekers genaamd Startschotgala. Dit testfestival is onderdeel van een serie opschalingstesten van Fieldlab Evenementen. Hier lees je de aankondiging van deze tweede ronde Fieldlab testen.

Op zaterdag 1 mei is evenemententerrein De Schans in Lichtenvoorde (waar onder andere de Zwarte Cross plaatsvindt) de locatie voor het Startschotgala. Tienduizend feestvierders mogen daar, schouder aan schouder, eindelijk weer eens goed genieten. Een grote festivaltent en het strand van de Schans zijn onderdeel van het decor van het Startschotgala, maar de bezoeker kan ook rekenen op grandioos vuurwerk, een bak met special effects en een vol programma met diverse artiesten. Nu al bevestigd zijn: Mental Theo, De Paloma's, Høken met de Heinoos, The Dirty Daddies em FeestDJRuud.

Alle bezoekers van het Startschotgala moeten zich voor én na het evenement laten testen op het coronavirus. Aan de toegangspoort moet een negatief testresultaat getoond worden met behulp van de Close App.

Tickets voor het Startschotgala kunnen worden aangeschaft vanaf vrijdag 16 april, 11.00 uur, via deze ticketlink. Het toegangsbewijs is persoonsgebonden, aangezien de houder van een ticket geregistreerd moet staan en bereikbaar moet zijn voor de organisatie. De prijs van een ticket is 30 euro. Hier zitten geen servicekosten aan verbonden. Parkeren is gratis. Minimale leeftijd voor dit evenement is 16 jaar.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop van het Startschotgala begint? Dat kan je instellen via deze reminderfunctie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop 2021 news

NIEUWE NAMEN VOOR PAASPOP: O.A. TABITHA, ROYAL...Festival Paaspop in Schijndel heeft voor de komende editie, die eenmalig in...

Down the Rabbit Hole 2020

DOWN THE RABBIT HOLE VERPLAATST EENMALIG NAAR EIND... Het Down the Rabbit Hole festival, dat dit jaar op 2, 3 en 4 juli gehouden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.