Down the Rabbit Hole verplaatst eenmalig naar eind augustus en naar Biddinghuizen

Down the Rabbit Hole sfeer
Down the Rabbit Hole verplaatst eenmalig naar eind augustus en naar Biddinghuizen
Door RobZ op 14 april 2021 - 11:08 1 Het Down the Rabbit Hole festival, dat dit jaar op 2, 3 en 4 juli gehouden zou worden, kiest ervoor om te verhuizen naar eind augustus. De organisatie verwacht niet dat het begin juli al mogelijk is een grootschalig festival te organiseren.

Daarom wordt DTRH dit jaar eenmalig verplaatst naar het einde van de zomer. In het weekend van 27, 28 en 29 augustus moet Down The Rabbit Hole weer plaatsvinden. Hierdoor bestaat er een goede kans om dit jaar toch los te gaan. In het laatste weekend van augustus zijn er bovendien veel (inter)nationale artiesten met tourplannen die naar verwachting ook zin hebben in een potje rammelen op Down The Rabbit Hole. Vanwege logistieke redenen wordt Down The Rabbit Hole eenmalig op het festivalterrein Walibi Holland in Biddinghuizen gehouden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de infrastructuur van Lowlands, dat in het weekend van 20 tot en met 23 augustus wordt gehouden.

De geluidsvergunning voor Down The Rabbit Hole in Biddinghuizen loopt tot 23:00 uur. Hierna worden er koptelefoons ingezet om toch door te kunnen feesten tot 5:00 uur. Morgen worden de eerste namen voor Down The Rabbit Hole gecommuniceerd. De kaartverkoop voor het festival start op 1 mei om 11:00 uur. Een ticket voor Down the Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands 2021 gaat 197,50 euro kosten. Via deze link koop je tickets voor Down The Rabbit Hole 2021. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Stel hier een ticketreminder in.

Voor trotse bezitters van een DTRH20-ticket is het simpel: je ticket voor DTRH20 is automatisch geldig voor Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands. Je hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen en kunt gewoon je oude ticket bij de festivalpoort laten zien.

Als je er in augustus niet bij kunt zijn, kun je een refund aanvragen of je gekochte tickets omboeken naar DTRH22-kaarten. Volgend jaar vindt Down The Rabbit Hole het eerste weekend van juli (1 t/m 3 juli 2022) gewoon weer plaats in de geliefde Groene Heuvels te Beuningen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross sfeer

ORGANISATOR ZWARTE CROSS MAG FIELDLAB FESTIVAL...Feestfabriek Alles Komt Goed BV (de organisatie achter onder andere festivals...

538 logo nieuw

FIELDLAB TEST 538 ORANJEDAG IN BREDA KRIJGT 10.000... Gisterenavond werden er een aantal grootschalige Fieldlab evenementen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.