Fieldlab test 538 Oranjedag in Breda krijgt 10.000 bezoekers en o.a. Afrojack, Armin van Buuren en Krezip

koningsdag radio 538
Fieldlab test 538 Oranjedag in Breda krijgt 10.000 bezoekers en o.a. Afrojack, Armin...
Door RobZ op 14 april 2021 - 10:34 1 Gisterenavond werden er een aantal grootschalige Fieldlab evenementen aangekondigd. Radio 538 pakt op 24 uit met '538 Oranjedag' op het Chasseveld in Breda.

Het radiostation organiseert al 28 jaar een grootschalig Koningsdagevenement en gaat dit op 24 april dus ook doen. Deze datum is gekozen omdat het door overheid verboden is om met Koningsdag zelf, op 27 april, evenementen te organiseren. De Fieldlab test in Breda krijgt een capaciteit van 10.000 bezoekers. Alle optredens worden opgenomen en zullen op 27 april integraal uitgezonden worden op SBS6, Radio 538 en TV 538.

"In Breda zijn we tijdens de coronapandemie steeds op zoek naar manieren hoe dingen op een verantwoorde en veilige manier wél kunnen", verklaart de Bredase burgemeester Paul Depla. "De behoefte hieraan neemt ook toe in de samenleving. We zijn trots op het feit dat Fieldlab Evenementen in samenwerking met Radio 538 in onze stad zo’n belangrijk praktijkonderzoek mag gaan uitvoeren van het kabinet. De ervaringen hieruit gaan ons weer een stap verder brengen in de richting van meer mogelijkheden."

De line-up van 538 Oranjedag liegt er niet om. Onder andere Afrojack, Armin van Buuren, Chef'Special, Davina Michelle, Di-Rect, Kraantje Pappie, Krezip, Maan, Miss Montreal, Racoon en Snollebollekes zijn aanwezig. Hier vind je de complete line-up van 538 Oranjedag.

Tickets voor 538 Oranjedag kosten 37,50 euro. Als je interesse hebt doe je er verstandig aan om je te pre-registreren op de site van 538. Je hoort dan donderdag 15 april om 12:00 uur of je tickets kunt kopen. Let op: de tickets staan op naam en je moet ouder zijn dan 18 jaar om naar het festival te mogen. Om op het festival binnen te komen moet je de uitslag van een negatieve coronatest kunnen laten zien.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDown the Rabbit Hole 2020

DOWN THE RABBIT HOLE VERPLAATST EENMALIG NAAR EIND...Het Down the Rabbit Hole festival, dat dit jaar op 2, 3 en 4 juli gehouden...

Corona virus

NIEUWE REEKS GROOTSCHALIGE FIELDLAB EVENTS... Na de eerste succeesvolle Fieldlab tests in de Ziggo Dome en op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.