Appelpop Tiel ook dit jaar afgelast

Appelpop algemeen
Appelpop Tiel ook dit jaar afgelast
Door RobZ op 16 april 2021 - 10:21 1 Gratis festival Appelpop gaat helaas ook dit jaar niet door. Appelpop 2021 stond in de agenda voor vrijdag 10 en zaterdag 11 september. Appelpop is een van de grootste gratis festivals in Nederland. Vele tienduizenden mensen genieten jaarlijks op de Waalkade in Tiel van vele grote nationale en internationale artiesten. Volgens organisator Stichting Muziekstad Tiel is het bedrijfsrisico te groot om door te gaan met de voorbereidingen voor Appelpop 2021, vooral omdat het door de overheid ingerichte garantiefonds niet opgaat voor gratis festivals. De volgende editie van Appelpop staat nu gepland op 9 en 10 september 2022.

Er is ook goed nieuws: volgend jaar keert Appelpop terug op een vernieuwde Waalkade in Tiel. Dankzij goed overleg met de gemeente Tiel en de inzet van het college van B&W, wordt de inrichting van het terrein zo uitgevoerd dat de logistieke inrichting van Appelpop gewaarborgd blijft. De organisatie en de gemeente blijven in contact over de invullingen en aanpassingen.

"Natuurlijk is het opnieuw slikken", aldus voorzitter Kees Van Keulen. "Maar we keren in ieder geval terug. We waren vol goede moed begonnen aan de voorbereiding en gaan nu niet in zomerslaap.
Zodra het kan, komen we met dezelfde strijdlust en energie weer bijeen om plannen te maken. We kijken er nu al naar uit om iedereen - trouwe vrijwilligers, partners en sponsors, artiesten, organisatoren en bezoekers - weer te zien in 2022 en de twee verloren jaren dubbel en dwars in te halen!"

Vanzelfsprekend houden we je op Festivalinfo op de hoogte van al het Appelpop 2022 nieuws!Koningsdagfestival 2021 news

HILVERSUMSE HORECAONDERNEMERS EN DE VORSTIN SLAAN...Horecaondernemers in Hilversum en poppodium De Vorstin hebben de handen ineen...

Pinkpop 2020 news

NOTHING BUT THIEVES TWEEDE BEVESTIGING VOOR PINKPOP... Gisteren kreeg Pinkpop-oprichter Jan Smeets bij talkshow Beau een 3FM legend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.