Hilversumse horecaondernemers en De Vorstin slaan handen ineen voor Koningsdagfestival met o.a. Daredevils

review: Gelderpop 2019 Daredevils
Hilversumse horecaondernemers en De Vorstin slaan handen ineen voor Koningsdagfestival...
Door Cartman91 op 16 april 2021 - 15:30 1 Horecaondernemers in Hilversum en poppodium De Vorstin hebben de handen ineen geslagen om een Koningsdagfestival te organiseren.

Op 27 april wordt vanuit De Vorstin een livestream-festival georganiseerd met onder meer Charmplay, Yentl, Eline Mann, ELLE, Rebel Smiles, The Muff en headliner Daredevils.

Dit festival kan je dus thuis vanaf de bank aanschouwen. Het leuke eraan is dat de horecaondernemers een speciale borrelbox samengesteld hebben die op Koningsdag thuisbezorgd of afgehaald kan worden.

Verder is er een speurtochtspel die je via Whatsapp kan spelen. Hierbij zal je op zoek moeten gaan naar headliner Daredevils, die verdwaald geraakt zijn. Aan jou de taak ervoor te zorgen dat de band alsnog op tijd bij het podium kan komen en het festival tot een goed einde kan brengen. Dit doe je aan de hand van het oplossen van raadsels.

De livesetreams zijn gratis te volgen.Bevrijdingspop Haarlem

BEVRIJDINGSPOP HAARLEM GAAT DIT JAAR ONLINE DOOR VIA...Bevrijdingsfestivals zitten er dit jaar nog niet in op de manier zoals we...

Appelpop

APPELPOP TIEL OOK DIT JAAR AFGELAST Gratis festival Appelpop gaat helaas ook dit jaar niet door. Appelpop 2021...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.