Bevrijdingspop Haarlem gaat dit jaar online door via livestreams met o.a. Typhoon en Eefje de Visser

review: ParkCity Live 2016 Typhoon
Bevrijdingspop Haarlem gaat dit jaar online door via livestreams met o.a. Typhoon en...
Door Cartman91 op 16 april 2021 - 17:13 1 Bevrijdingsfestivals zitten er dit jaar nog niet in op de manier zoals we gewend zijn. Wel kan online de vrijheid gevierd worden, dat is ook wat er dit jaar gaat gebeuren met Bevrijdingspop in Haarlem.

Dit festival zal op 5 mei volledig te volgen zijn via livestreams vanuit Patronaat in Haarlem. Op het programma staan in ieder geval Typhoon, Eefje de Visser, Altin Gün, Banji, Bob Poldermans, Charlot, Flexy Frank, GUYY, POM, Triple Threat, The Irrational Library en Ambassadeurs van de Vrijheid dit jaar Tino Martin, Jonna Fraser en Davina Michelle. De ambassadeurs zullen in aanloop naar 5 mei op zoek gaan naar wat (on)vrijheid voor hun betekent.

Behalve liveoptredens kan je bij de livestreams ook terecht voor interviews met artiesten en sprekers van Vrijheidscolleges.

Bevrijdingspop wordt op 5 mei tussen 12:00 uur en 23:00 uur gehouden. De presentatie is in handen van radio-dj Giel Beelen. De livestreams zijn gratis te volgen via de website van Patronaat.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



koningsdag

FIELDLAB TEST 538 ORANJEDAG KRIJGT GEEN VERGUNNING...De 538 Oranjedag zal op 24 april niet doorgaan. Het evenement, dat...

Koningsdagfestival 2021 news

HILVERSUMSE HORECAONDERNEMERS EN DE VORSTIN SLAAN... Horecaondernemers in Hilversum en poppodium De Vorstin hebben de handen ineen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.