Download Festival 2021 wordt een test-event voor 10.000 bezoekers

Download Festival
Download Festival 2021 wordt een test-event voor 10.000 bezoekers
Door sjoertb op 27 mei 2021 - 13:21 1 Vandaag is bekendgemaakt dat er een speciale editie van Download Festival wordt gehouden in juni dat functioneert als test-event. Met een beperkt aantal bezoekers mag het festival onderdeel zijn van het Event Research Program van de Britse regering.

In totaal zullen 10.000 bezoekers het festival in Donington Park mogen meemaken, inclusief camperen. Regels rondom social distancing en mondmaskers worden losgelaten. Alle bezoekers moeten wel eerst een PCR-test ondergaan en een negatieve uitslag hebben. Bij een positieve uitslag is er een refund.

Van 18 tot en met 20 juni vindt het festival plaats. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Download Festival. Wie een kaartje voor Download Festival 2022 heeft krijgt voorrang op het kopen van een ticket voor de test-versie van Download deze zomer.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metropolis Festival news

METROPOLIS FESTIVAL DIT JAAR ALLEEN ONLINEOp zondag 4 juli 2021 vindt Metropolis Festival plaats in Rotterdam. Anders...

Lowlands 2020 news

LOWLANDS BESCHERMT 60.000M² NATUUR MET EARTHTODAY Lowlands is een nieuwe samenwerking aangegaan met EarthToday en beschermt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.