Lowlands beschermt 60.000m² natuur met EarthToday

Lowlands 2020
Lowlands beschermt 60.000m² natuur met EarthToday
Door sjoertb op 27 mei 2021 - 13:01 1 Lowlands is een nieuwe samenwerking aangegaan met EarthToday en beschermt vanaf nu 60.000m² natuur. Dat is 1m² voor elke Lowlandsbezoeker.

Op veel fronten zijn belangrijke natuurgebieden in gevaar. Om die gebieden te bescherem is EarthToday een crowdfund-actie begonnen om zoveel mogelijk vierkante meters op te kopen voordat ze in verkeerde handen vallen.

Gebieden in bijvoorbeeld Brazilië, Kenia, Portugal, Argentinië en in ons eigen Brabant worden opgekocht en onder beheer van natuur- en dierenbeschermingsorganisaties geplaatst.

De actie vraagt natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen om mee te doen. Een m² kost € 1,20. Daarbij komt een officieel eigendomscertificaat en een manier om jouw stukje online in de gaten te houden. Via www.earthtoday.com/lowlands kun je meedoen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Download Festival

DOWNLOAD FESTIVAL 2021 WORDT EEN TEST-EVENT VOOR...Vandaag is bekendgemaakt dat er een speciale editie van Download Festival...

Holland Festival

HOLLAND FESTIVAL GAAT DOOR ALS 'TESTEN VOOR TOEGANG'... Afgelopen week ontving het Holland Festival toestemming van de Rijksoverheid...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.