Paaspop strikt songfestival-winnaar Måneskin voor eerste Nederlandse optreden

Maneskin
Paaspop strikt songfestival-winnaar Måneskin voor eerste Nederlandse optreden
Door RobZ op 18 juni 2021 - 13:19 1 Bijzonder! Paaspop heeft komende editie begin september niet 1 maar 2 Eurovisie songfestival-winnaars op het affiche staan. Vandaag maakt het festival namelijk bekend dat Måneskin op het festival speelt. Eerder werd al de komst van Duncan Laurence bevestigd. Måneskin zal een optreden geven op de Paaspop-zaterdag, 4 september.

Sinds hun overwinning op het Eurovisiesongfestival is de wereld in de ban van Måneskin. De groep won overtuigend de televote tijdens het festival en hun fans zijn sindsdien over de hele wereld te vinden. Måneskin heeft nog nooit in Nederland opgetreden, maar is wel al bevestigd voor het Duitse dubbelfestival Rock am Ring / Rock im Park. Check hier al onze Måneskin informatie.

Inmiddels zijn er al zo'n 160 namen voor de komende editie van Paaspop bevestigd. Onder andere Anouk, Epica, Krezip, Kensington, Fatboy Slim, Typhoon, Paul Kalkbrenner, Netsky, Royal Republic en Maan spelen op het festival in Schijndel. Hier vind je al onze informatie over Paaspop 2021. Omdat april 2021 te vroeg kwam, zal Paaspop dit jaar van 3 t/m 5 september plaatsvinden.

Er zijn helaas voor fans van Måneskin alleen nog Paaspop dagtickets beschikbaar voor de Paaspop vrijdag. Voor de dag dat Måneskin speelt, zal je je slag moeten slaan op Ticketswap.Bestel tickets Paaspop Schijndel 2021
Tickets Paaspop Schijndel 2021
Paaspop Schijndel 2021
Paradiso logo nieuw

SUPER-SONIC JAZZ FESTIVAL KOMT MET 21 NAMEN O.A....Van woensdag 17 tot en met zondag 21 november vindt de vijfde editie van het...

Breda Barst

BREDA BARST LANCEERT EIGEN BIER 'BARST IN BLIK' ‘ Barst in Blik ’ is de naam van de eigen biersoort die de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.