Breda Barst lanceert eigen bier 'Barst in Blik'

Mañana manana bier
Breda Barst lanceert eigen bier 'Barst in Blik'
Door sjoertb op 17 juni 2021 - 09:46 1Barst in Blik’ is de naam van de eigen biersoort die de festivalorganisatie van Breda Barst volgende maand uitbrengt. Het festival moest helaas nog een jaar uitgesteld worden. De plannen voor het biertje lagen er al in 2020. Nu de jubileumeditie niet door kan gaan dit jaar is er besloten om de drank wel te lanceren.

Samen met Brouwerij Bliksem is er een fris blond biertje ontwikkeld. De komende tijd is Barst in Blik in ieder geval verkrijgbaar via de webshop van Breda Barst. In 2022, tijdens de jubileumeditie van Breda Barst, komt het ook uit de tap.

Breda Barst vond in 1995 voor het eerst plaats en groeide uit tot een jaarlijks terugkerend festival. Bijna altijd vindt het feest plaats in september in het Bredase stadspark Valkenberg. Twee dagen lang staat het park in het teken van pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance van regionaal talent en gevestigde artiesten.

Op 17 en 18 september 2022 is het festival Breda Barst terug.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPaaspop 2021 news

PAASPOP STRIKT SONGFESTIVAL-WINNAAR MÅNESKIN VOOR...Bijzonder! Paaspop heeft komende editie begin september niet 1 maar 2...

Lowlands 2020 news

LOWLANDS MAAKT LITERAIR PROGRAMMA BEKEND MET O.A.... Popfestival Lowlands had eerder al het muzikale programma en het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.