Breda Barst 2023 financieel in zwaar weer

Breda Barst Future stage
Breda Barst 2023 financieel in zwaar weer
Door sjoertb op 20 januari 2023 - 14:30 1 De organisatie van Breda Barst laat weten dat de toekomst van het gratis toegankelijk festival onzeker is. Er is startkapitaal nodig om ook in 2023 weer het festival te kunnen organiseren.

Na twee festivalloze zomers was het dit jaar de hele zomer grotendeels goed festivalweer, op één weekend na. Door het slechte weer tijdens de jubileumeditie van Breda Barst bleven veel bezoekers weg, waardoor de omzet erg tegenviel. In combinatie met oplopende kosten is er nu een grote uitdaging voor de toekomstige edities.

Voor de 26e editie heeft het door vrijwilligers georganiseerde festival een startkapitaal nodig van € 100.000. Dit bedrag is nodig om bijvoorbeeld bands en leveranciers aan te kunnen betalen.

Uiteraard zijn er momenteel al gesprekken gaande met bestaande sponsoren en is er een subsidieaanvraag gedaan bij de gemeente Breda. Daarnaast wil Breda Barst ook een beroep doen op nieuwe partners en liefhebbers van het festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefArmin van Buuren

ARMIN VAN BUUREN, FERRY CORSTEN EN MEER NAAR A STATE...De volledige line-up van A State of Trance Celebration Weekend 2023 is...

Regen publiek festival weer sfeer

ZIGGO DOME, AFAS LIVE EN MOJO STREVEN NAAR... De popzalen Ziggo Dome en AFAS Live en organisator MOJO willen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.