Nieuw festival HIER in Rotterdam Ahoy met o.a. BLØF, Racoon en Ronnie Flex

review: Concert at Sea 2016 - Vrijdag
Nieuw festival HIER in Rotterdam Ahoy met o.a. BLØF, Racoon en Ronnie Flex
Door sjoertb op 22 juni 2021 - 11:22 1 De organisatoren van Concert at SEA brengen een nieuw indoorfestival tot leven: het festival HIER vindt plaats in meerdere zalen van Rotterdam Ahoy op zaterdag 13 november 2021.

Aanleiding voor het nieuwe festival is het uitblijven van een editie van Concert at SEA. Nadat het festival opnieuw een jaar moest doorschuiven ging de organisatie nadenken over een vervangend feest.

Op de line-up staan BLØF, Racoon, Suzan & Freek, Ronnie Flex & The Fam, Maan, Froukje, Son Mieux, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim.

Paskal Jakobsen van BLØF over het festival: "We merken dat veel van onze bezoekers en fans zin hebben om elkaar dit jaar weer te zien en te genieten van live muziek in een gezellige festivalsfeer. En wij zelf natuurlijk ook” [..] ”Als band hebben we een speciale relatie met Rotterdam en Ahoy dus we waren er al snel uit waar we HIER zouden organiseren."

De kaartverkoop voor het festival start aanstaande vrijdag 25 juni om 10:00 uur via de website van HIER.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



A Day At The Park 2021 news

A DAY AT THE PARK KOMT MET EXCLUSIEVE EDITIE IN...Festival A Day At The Park organiseert op 10 juli de eerste en enige editie...

Tomorrowland 2020 news

GEMEENTE WIL TOMORROWLAND FESTIVAL GEEN VERGUNNING... De edities van Tomorrowland in 2022 staan op losse schroeven. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.