Paaspop komt alsnog met mini-editie op 4 september

Paaspop XS
Paaspop komt alsnog met mini-editie op 4 september
Door redactie op 27 augustus 2021 - 12:26 1 De naar september verhuisde editie van Paaspop kan (zoals bekend) vanwege de huidige corona-maatregelen niet doorgaan. De organisatie van het festival laat het er echter niet bij zitten. Op zaterdag 4 september vindt van 13:00 tot 00:00 uur Paaspop XS plaats. Dit is de mini-versie van Paaspop voor 750 bezoekers. Er worden 3 stages op het Paaspop terrein geoopend: De Apollo XS (mainstage), Thunderbolt XS (rock) en The Warhouse XS (dance). Ook is er een foodtruck plein en cocktail-bar.

Volgende week wordt de line-up van deze XS editie van Paaspop bekend. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte via onze Paaspop XS festivalpagina.

Bezoekers van Paaspop XS moeten in lijn met de huidige coronamaatregelen een vaccinatiebewijs of negatieve test kunnen tonen.

Er komen voor deze mini-editie maar 750 tickets beschikbaar. Een ticket bedraagt €39,50 (excl. service fee). De ticketverkoop start aanstaande maandag (30 augustus) om 19:00 uur via paaspop.nl. Wil je een alert in je mailbox ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in. Tickets worden verkocht op basis van loting. Dat betekent dat je niet al om 06:00 uur in de ochtend in de wachtrij hoeft te gaan staan, maar dat je vooral een beetje geluk nodig hebt!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Unmute Us

NIEUW #UNMUTEUS PROTEST TEGEN HET NEDERLANDSE...Afgelopen week protesteerde de Nederlandse evenementen-sector in Amsterdam,...

Popronde news

POPRONDE LEIDEN EN POPRONDE APELDOORN MAKEN... Ook de Poprondes in Leiden en Apeldoorn gaan door. Het is gelukt om optredens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.