Diverse festivalnieuwtjes

Door yeahroen op 30 oktober 2002 - 00:05 We hebben het even opgespaard: dus veel festivalnieuws in één keer!

Crossing Border THIS BEAUTIFUL MESS is als laatste toegevoegd aan de programmering van Crossing Border. Je kunt hier naast voor muziek ook terecht voor o.a. literatuur en spoken word performances. (Binnenkort verslag met foto's op Festivalinfo)

Winnaars Festival
Als je wel graag 'nieuwe' bands uitcheckt, maar bang bent om 'beginnende' bands aan te treffen, dan is het Winnaars Festival misschien een goede tip voor je (en anders natuurlijk ook!).
Op vrijdag 27 december kan je in Den Haag terecht voor een festival met alleen maar bands die de voorrondes van diverse festivals in de regio Den Haag hebben gewonnen.
Het gaat om de volgende bands: Dog's Nop (Waterpop), Aberration (Song Award), Starbuck (Schollenpop), Lianan Shee (KoninginneNach), Charing X (Vlietpop), Instant Mix (BeachBattle), Sad-O-Sky (Grote Prijs van Z-H)

Metalfestivals
In het Burgerweeshuis kun je eind november terecht voor het Burgerweeshuis Metalfest met OUTBURST, TANKARD, IZEGRIM en een reunieconcert van KOOZ KILLZ APPLEMOOZ

De line-up van het X-MASS METALFEST is ook niet lullig. Naast Nederlands trots CALLENISH CIRCLE staan hier o.a. EXODUS, IMPALED NAZARENE, MACABRE, MARDUK en SIX FEET UNDER.

Voor komende editie van Waldrock kun je nu al weer stemmen welke bands er volgens jou zouden moeten komen. [url2=http://waldrock.no-ip.org/bandpoll/prevote.php]Stem hier voor Waldrock 2003 bands[url2]. Of het veel zin heeft is de vraag, maar baat het niet dan schaad het niet. Zinvoller is het misschien wel om even een wat mail naar [url=mailto:ltv@omropfryslan.nl]Omrop FryslânNo Mercy"> te sturen om te melden dat ook jij de documentaire die ze over afgelopen Waldrock editie gemaakt hebben wilt kunnen zien. Tijdens hun zendtijd op Nederland 1 welteverstaan.

Voor het rondtourende [url=https://www.festivalinfo.nl/festival_detail.php?festival_id=971]No Mercy
Paasmetalfestival, wat eind april in Nederland en België neerstrijkt is het grootste deel van de line-up reeds bekend.

ICED EARTH is de tweede band die aan de programmering van het Duitse cult festival [url=https://www.festivalinfo.nl/festival_detail.php?festival_id=823]Wacken Open Air is toegevoegd. Volgende week wordt reeds de derde band bekendgemaakt.

Ook naar Bang Your Head gaan veel Nederlandstalige metalheads. Hoewel het pas eind juni gehouden wordt, zijn er nu al 10 bands bekend, waaronder AMON AMARTH, OVERKILL, ANNIHILATOR en SODOM.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.