Pinkpop bevestigt de komst van Imagine Dragons, Queens of the Stone Age en veeeel meer

review: Pukkelpop 2018 - Zaterdag Imagine Dragons
Pinkpop bevestigt de komst van Imagine Dragons, Queens of the Stone Age en veeeel meer
Door RobZ op 01 november 2021 - 09:57 1 Na twee jaar geen Pinkpop, is het logisch dat er met hoge verwachting gekeken wordt naar de nieuwe editie van het Limburgse festival. Van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni is het weer zo ver! We wisten al dat Pearl Jam en Metallica een Pinkpop-festivaldag zouden headlinen. Ook Nothing But Thieves en Twenty One Pilots zijn in Landgraaf van de partij. Vandaag bevestigt Pinkpop de komst van een flink gedeelte van de overige line-up. Imagine Dragons is de headliner van de Pinkpop zondag. Queens of the Stone Age, Royal Blood, Nightwish, Nile Rodgers & CHIC, Lost Frequencies live, Ronnie Flex & The Fam, Eefje de Visser, Danny Vera, The Pretty Reckless, Froukje, Elle Hollis, Deftones, Crowded House, Courtney Barnett, Frank Carter & The Rattle Snakes, Zara Larsson, Interpol en Inhaler komen allen naar het Pinkpop-weekend in 2022!

Pinkpop 2022 vindt weer plaats op het evenemententerrein Megaland, in het Limburgse Landgraaf. Het wordt de 51ste editie van het festival. Pinkpop staat vanaf 1990 vermeld in het Guiness Record Boek als het oudste popfestival van Nederland, en is het langstlopende jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Pinkpop vond in 1970 voor het eerst plaats op Pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam ‘Pinkpop’ komt dan ook van ‘Pop met Pinksteren’. In 2022 zal Pinkpop overigens niet met Pinksteren plaatsvinden, maar twee weken later. Dit heeft te maken met de tourschema's van de grote internationale bands. Pinksteren valt vaak te vroeg in het jaar.

Per festivaldag ziet de line-up er nu zo uit:


De verkoop van Pinkpop 2022 tickets begint op 5 november om 10:00. Een dagticket kost €120 en een weekendticket inclusief camping €245.

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande links.
Pinkpop 2022 (Zondag)
Pinkpop 2022 (Zaterdag)
Pinkpop 2022 (Vrijdag)
Pinkpop 2022 (3-dagenkaart) incl. camping vanaf donderdag 16/6 18:00

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2018 news

ROCK WERCHTER STRIKT IMAGINE DRAGONS EN KONDIGT...Imagine Dragons komt volgende zomer naar Rock Werchter! De Amerikaanse...

DGTL

FESTIVAL DGTL KEERT TERUG NAAR DE NSDM-WERF IN HET... Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.