Festival DGTL keert terug naar de NSDM-werf in het paasweekend

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos ADE 2016)
Festival DGTL keert terug naar de NSDM-werf in het paasweekend
Door melissavkoldam op 29 oktober 2021 - 15:34 1 Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de NDSM-loods trok, kondigt DGTL de terugkeer naar de NDSM-werf aan en wel op 16 en 17 april 2022.

De voorverkoop van de kaarten start op 4 november en liefhebbers kunnen zich nu via de site registreren. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 5 november. Ticketprijs is nog onbekend. Een kaartje koop je via de website van DGTL.

Over de line-up is nog niets bekend, maar natuurlijk houden wij je via onze site op de hoogte.

DGTL positioneert zich sinds de eerste editie begin 2013 als een uniek en onderscheidend festival. Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd hun unieke positie in het festivallandschap ingenomen. De Amsterdamse festivalorganisatie is al ver over de landsgrenzen gegaan met edities in Barcelona, Madrid, Santiago, São Paulo, Tel Aviv en Bangalore. DGTL Amsterdam blijft natuurlijk de spirituele en letterlijke thuisbasis van het evenement.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

PINKPOP BEVESTIGT DE KOMST VAN IMAGINE DRAGONS,...Na twee jaar geen Pinkpop, is het logisch dat er met hoge verwachting gekeken...

Paradiso logo nieuw

LONDON CALLING VOEGT LAATSTE TWEE ACTS TOE EN MAAKT... Festival London Calling voegt REX en Wodan Boys toe aan de line-up en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.