Dauwpop maakt eerste namen bekend voor de zesentwintigste editie o.a. Kensington, Chef'Special en Wolfmother

Kensington Johan Cruijf ArenA
Dauwpop maakt eerste namen bekend voor de zesentwintigste editie o.a. Kensington,...
Door melissavkoldam op 11 november 2021 - 12:36 1 Na drie edities die niet door konden gaan, is het in 2022 dan eindelijk zo ver. De zesentwintigste editie van Dauwpop in Hellendoorn. Het festival is volgend jaar op Hemelvaartsdag dat in 2022 valt op donderdag 26 mei. Vandaag zijn de eerste vijftien namen bekend gemaakt.

En dat zijn in alfabetische volgorde:
Antoon, Ashafar, Chef'Special, Confidence Man, Dopebwoy, Froukje, Goldband, Kensington, Mattiel, Maxi Jazz, Paceshifters, S10, The Lounge Society, The Partysquad en Wolfmother.

Dauwpop verklaart: “We hebben een groot gedeelte van de line up meegenomen omdat het publiek ons gesteund heeft en de kaarten heeft vastgehouden”.

De laatste kaarten voor Dauwpop zijn nog te koop en kosten €57,50.

Dauwpop brengt jaarlijks muziek, theater en veel meer op Hemelvaartsdag op een unieke locatie middenin de bossen van het Overijsselse Hellendoorn. Dauwpop wordt al sinds 1994 gehouden aan het festivalterrein aan de Luttenbergerweg net buiten Hellendoorn.

Geen nieuws missen over het festival? We houden je op de hoogte via onze Dauwpop festivalpagina.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSonic Whip news

EERSTE ELF NAMEN BEKEND GEMAAKT VOOR SONIC WHIP...Sonic Whip, het meerkoppige rock-monster dat scheurende gitaren combineert...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

EX-FINANCIEEL MEDEWERKER EUROSONIC NOORDERSLAG... Een oud medewerker van het festival EuroSonic Noorderslag heeft met meer dan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.