Gratis festival Parkpop dit jaar op 12 juni op het Malieveld

review: Parkpop 2019 Ronnie Flex & Deuxperience Band
Gratis festival Parkpop dit jaar op 12 juni op het Malieveld
Door melissavkoldam op 03 februari 2022 - 14:21 1 De organisatie van Parkpop heeft laten weten dat het festival dit jaar plaats zal gaan vinden op 12 juni. De 40ste editie van het gratis festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op het Malieveld, in Den Haag, in plaats van het Zuiderpark.

Over de line-up is nog niks bekend. Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt.

In 2020 werd bekend gemaakt dat het gratis toegankelijke festival zou verhuizen naar het Malieveld. “We gaan Parkpop de komende jaren nog steviger op de kaart zetten in het Nederlandse festivallandschap”, aldus festivaldirecteur Guus Dutrieux. “Het doel blijft om Parkpop voor een breed publiek toegankelijk te maken.”

Parkpop, het gratis festival, wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens één van Europa’s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar vele bezoekers van alle leeftijden. Afgelopen jaar groeide Parkpop met Parkpop Saturday Night en Parkpop Downtown uit tot een heus festivalweekend. Of er komend jaar ook een Parkpop Saturday Night en Parkpop Downtown gehouden gaat worden is nog niet bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross

ZWARTE CROSS KOMT MET 2E LADING NAMEN O.A....Zwarte Cross komt met 2e lading namen o.a. Kensington, Typhoon en Bökkers....

Sziget sfeer

J BALVIN EERSTE HEADLINER PAL MUNDO 2022 Na twee volledig uitverkochte edities keert Pal Mundo terug met het grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.