Werfpop programma bekend

Door Kip op 06 juni 2008 - 11:28 1 Een aantal namen waren al bekend. Dat Claw Boys Claw, Hospital Bombers, Hatesphere en Rico & Sticks op 13 juli naar het Leidse Hout komen om te spelen, was al een goed begin. Nu is daar de complete line-up, met een paar erg prettige toevoegingen!

Kraak & Smaak komt uit Leiden. Sterker nog, dit trio staat momenteel weer volop in de aandacht sinds het uitkomen van hun tweede album Plastic People; we kunnen wel stellen dat het de meest succesvolle Leidse act van het moment is! Op 13 juli zijn zij met hun electro funk de waardige afsluiters van Werfpop.

Maar niet alleen voor de hekkensluiter zou je op deze zondag je bed uit moeten komen. Aan het eind van de middag valt er ook al wat te dansen op de drum 'n bass van NOISIA.
Ook Jon Spencer is aanwezig, met Jon Spencers' Heavy Trash; de bizarre rock van Electric Eel Shock staat op het programma en er kan gelachen worden bij het muzikale cabaret van Enge Buren.

Dan is er nog de gitaarpop van Junior Eats Alone en uit de regio de punkrockers Left in the Middle, de winnaars van de Werfpopvoorronde.Metropolis Festival

LINE-UP METROPOLIS BIJNA COMPLEETOp enkele namen na zijn inmiddels zowat alle acts bevestigd voor Metropolis...

Lowlands Paradise138

VEEL, VEEL LOWLANDS NIEUWS! Wie had dat gedacht op donderdagavond? Maar goed, plots kunnen we jullie toch...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.