Gratis festival Breda Barst komt met namen Main Stage o.a. Orange Skyline, Compact Disk Dummies en Splendid

Breda Barst Future stage
Gratis festival Breda Barst komt met namen Main Stage o.a. Orange Skyline, Compact Disk...
Door RobZ op 04 juli 2023 - 11:03 1 De 26ste editie van het gratis festival Breda Barst wordt een feest van stijlen, herkenning en vernieuwing. Vandaag maakt het festival de line-up bekend van hun Amstelpodium. Dit is het grootste podium op Breda Barst.

Op vrijdag 16 september verschijnen de Compact Disk Dummies, Marlon Pichel en band, Collignon, Splendid en DIRK op de planken. Op zaterdag 17 september wordt het podium ingenomen door Black Bottle Riot, Orange Skyline, Lov3less, Windup Space, Kids with Buns, Dawn Brothers en Kraak en Smaak!

Breda Barst is een gratis festival en zat dit jaar vanwege de gestegen kosten in financieel zwaar weer. Gelukkig was een crowdfunding project succesvol en staat het festival zoals altijd in het derde weekend van september in de agenda. Naast heel veel live muziek is er ook een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Op onze Breda Barst 2023 pagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNoorderzon

EERSTE NAMEN NOORDERZON 2023: O.A. GRANDBROTHERS,...De organisatie van ' Noorderzon Festival of Performing Arts & Society '...

Rock Werchter 2023

ROCK WERCHTER IS TERUG IN JULI 2024 Rock Werchter 2024 is er van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.