Eerste namen Noorderzon 2023: o.a. Grandbrothers, Nusantara Beat en Robin Kester

Down The Rabbit Hole sfeer 2015
Eerste namen Noorderzon 2023: o.a. Grandbrothers, Nusantara Beat en Robin Kester
Door sjoertb op 05 juli 2023 - 10:50 1 De organisatie van 'Noorderzon Festival of Performing Arts & Society' heeft de eerste namen van het muziekprogramma naar buiten gebracht. Op het festival in Groningen heeft onder meer Grandbrothers, Nusantara Beat en Robin Kester op de line-up.

Verder zijn ook FARA, Maya Fridman, Keiko Shichijo, Marlene Bakker, Buck Meek, NONCHELANGE, Son Rompe Pera, Crack Cloud, Alogte Oho & His Sounds of Joy, David Ramirez, Los Bitchos, Never Been to Berlin, ParHasard en Erlend Øye & La Comitiva bekendgemaakt.

Noorderzon is een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld. Het festival vindt plaats in het Noorderplantsoen in Groningen van 17 t/m 27 augustus 2023. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Noorderzon.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



45ACIDBABIES

FESTIVAL U? TERUG IN UTRECHT MET O.A. 45ACIDBABIESTijdens het festival Le Guess Who? vindt ook het stadsfestival U? plaats....

Breda Barst

GRATIS FESTIVAL BREDA BARST KOMT MET NAMEN MAIN... De 26ste editie van het gratis festival Breda Barst wordt een feest van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.