Festival U? terug in Utrecht met o.a. 45ACIDBABIES

45ACIDBABIES news_Groot
Festival U? terug in Utrecht met o.a. 45ACIDBABIES
Door sjoertb op 05 juli 2023 - 14:13 1 Tijdens het festival Le Guess Who? vindt ook het stadsfestival U? plaats. Voor de derde keer wordt het in Utrecht georganiseerd.

Le Guess Who? heeft het doel om mensen samen te brengen door middel van muziek en cultuur. U? is het verbindende en gratis toegankelijke dagprogramma van Le Guess Who?, gemaakt voor en mét de stad Utrecht. Hiermee draagt Le Guess Who? haar missie om mensen te verrijken met inspirerende muziek en cultuur nog verder uit naar de stad.

Op een groot aantal locaties is er vanalles te zien en mee te maken waaronder de Utrechtse band 45ACIDBABIES (foto). De groep presenteert in VOGELFREI een speciale performance waar ze tijdens hun residentie bij U? aan hebben gewerkt.

U? is op 11 en 12 november en is gratis te bezoeken. De locaties zijn onder andere Beton T, Skatepark Utrecht, Studio Patrick, Vechtclub XL, De Havenloods, De Nijverheid, Kunsthal Kloof, The Village Branderij, VOGELFREI, De Kargadoor en Museum Speelklok.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

MARTIN GARRIX, BLESSED MADONNA EN AFROJACK OP...Op Amsterdam Dance Event (ADE) vind je ieder jaar de bekendste artiesten in...

Noorderzon

EERSTE NAMEN NOORDERZON 2023: O.A. GRANDBROTHERS,... De organisatie van ' Noorderzon Festival of Performing Arts & Society '...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.