Black Eyed Peas en Coely toegevoegd aan line-up Lokerse Feesten

Black Eyed Peas
Black Eyed Peas en Coely toegevoegd aan line-up Lokerse Feesten
Door chloetzintzoglou op 11 maart 2022 - 14:52 1 Begin augustus staat het Belgische Lokeren in het teken van de Lokerse feesten. Van 5 t/m 14 augustus treden grote artiesten op in het centrum van de stad. Eerder werd al onder andere de komst van Kings of Leon, Kraftwerk, Snow Patrol, The Afghan Whigs, Seasick Steve en Portland aangekondigd. Vandaag worden er nieuwe artiesten toegevoegd aan het programma, namelijk: Black Eyed Peas en Coely. Beide treden ze 6 augustus op.

Vooral rond 2010 was Black Eyed Peas populair. Met hun nummers Where Is The Love?, Pump It, Don’t Care en Celebrate: we gotta feeling en meerdere nummers haalden ze miljoenen streams. De rapper en zangeres Coely is ook te zien op 6 augustus. Het eerste nummer van de hiphop en soul artiest 'Ain’t Chasing Pavements' wordt goed ontvangen. Voor de shows van Snoop Dogg en Kanye West draagt ze bij aan het voorprogramma.

De voorverkoop van Black Eyed Peas show op de Lokerse Feesten start zaterdag 12 maart om 10:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Een dagticket voor zaterdag 6 augustus is 45 euro. Hiermee kan je de Black Eyed Peas, Coely en mogelijk andere artiesten zien. De kosten van de tickets voor de Lokerse Feesten zijn tussen de 45 en 60 euro. Koop hier tickets voor de Lokerse Feesten. Klik hier voor de line-up.




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



3fmawards

3FM AWARDS NAAR 013 MET O.A. KENSINGTON, FROUKJE,...Dit jaar kunnen de 3FM Awards weer met publiek gehouden worden! Ook tetsen...

Charly Lownoise & Mental Theo

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO MAKEN LINE-UP BEKEND... Op zaterdag 30 juli zullen de happy hardcore artiesten Charly Lownoise &...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.