Weer kaarten voor Zwarte Cross 2022 in de verkoop

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Weer kaarten voor Zwarte Cross 2022 in de verkoop
Door sjoertb op 10 mei 2022 - 10:15 1 Er komen weer kaarten beschikbaar voor de Zwarte Cross 2022 en deze gaan vandaag (dinsdag 10 mei) om 11.00 uur in de verkoop. Het festival dat van 14 tot en met 17 juli plaatsvindt was al een tijdje uitverkocht. Toch zijn er een aantal dagkaarten en campingkaarten vrij gekomen.

Via zwartecross.nl kom je op de site van de ticketshop. Om 11.00 uur wordt iedereen op een willekeurige plek in de wachtrij gezet. Iedereen die voor 11.00 uur de link naar de ticketshop heeft aangeklikt, krijgt om exact 11.00 uur een willekeurige plek in de wachtrij toegewezen. Iedereen die na 11.00 uur de link nog aanklikt, sluit achteraan in de wachtrij.

Op de Zwarte Cross treden dit jaar onder meer Snelle, DI-RECT, De Dijk, André Kuipers, Pater Moeskroen, De Paloma's, Drukwerk, Donnie XL, Mooi Wark, Leif de Leeuw, The Wetnecks, The Darkraver en Kees van Hondt op.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Donnie1

DONNIE MET FRANS DUIJTS, MART HOOGKAMER, RENÉ FROGER... Donnie komt naar de 40ste editie van Parkpop . De Amsterdamse rapper heeft...

Into The Great Wide Open news

INTO THE GREAT WIDE OPEN KONDIGT TWEEDE LIJST MET... Into The Great Wide Open wordt gehouden van 1 tot 4 september 2022 op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.