Werfpop festival geeft tickets aan voedselbank Leiden

Werfpop
Werfpop festival geeft tickets aan voedselbank Leiden
Door chloetzintzoglou op 24 juni 2022 - 15:33 1 Op donderdag 23 juni 2022 overhandigt Werfpop tickets voor volwassenen en kinderen aan de Voedselbank in Leiden. Werfpop wordt gehouden van zaterdag 9 juli tot en met zondag 10 juli in Leiden.

Sinds 2019 is het aantal klanten dat een beroep doet op de voedselbank gestegen. Na de coronaperiode is het heel belangrijk dat Leidse initiatieven elkaar steunen. Elke Leidenaar kent Werfpop en weet waar het voor staat. Werfpop is voor iedereen en de Voedselbank Leiden deelt dit inclusieve gedachtegoed. Dit jaar houdt Werfpop voor het eerst een kaartverkoop. Om het festival open te houden voor iedereen geeft Werfpop gratis kaarten weg aan lokale partijen als de Voedselbank.

Op het podium van Werfpop staan komende editie onder andere S10, Son Mieux, Jett Rebel, The Vices, Otoboke Beaver en Zuster Zonnebloem. Kijk hier naar het programma van Werfpop 2022 tot nu toe.

De reguliere kaartverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het Werfpop festival 2022. Tickets kosten 7,50 per stuk. Je krijgt dan toegang tot het festival, een Ecobeker, een drankje en een plaspartout.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTW Classic

TW CLASSIC STRIKT BRUCE SPRINGSTEEN ALS HEADLINER IN...Afgelopen zaterdag vond op het festivalterrein in Werchter weer een editie...

Dour Festival

WINNEN: TWEE PASSE-PARTOUT TICKETS VOOR DOUR... Op woensdag 13 tot en met zondag 17 juli zal het Dour Festival plaatsvinden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.