Reeds flink wat bekend over festivalseizoen 2003

Door yeahroen op 09 december 2002 - 17:06 The Shape Of Festivals To Come

De winter is officiëel nog niet eens begonnen en het voorjaar lijkt nog heel ver weg. Toch tekenen de contouren van de voorjaars en zomerfestivals zich langzaam maar zeker af. De winnaars van de Grote Prijs zijn bekend en Noorderslag, dat traditioneel de staalkaart biedt aan media en programmeurs voor het komende jaar, is in aantocht.

De Festival Agenda hier op de site wordt reeds gevuld met de datums van de Nederlandse en Belgische festivals. Als je informatie hebt over een festival dat er nog niet bij staat, gebruik dan s.v.p. de link boven aan de agendapagina om het ons mee te delen. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Voor festivals als het In Your Face Fest, de 9de EHCP (Maart), No Mercy en Rockweekend (april) zijn al meerdere namen bekend. Ook de onder metalfans uit de Benelux populaire Duitse metalfestivals als Bang Your Head (eind juni) en Wacken Open Air (begin augustus), strooien nu al flink met namen van bands die zijn gecontracteerd hebben.

Verslagen en recensies

Zelf hebben wij na de zomer natuurlijk ook niet stilgezeten. Verslagen van Crossing Border, de European Hardcore Party en de Resistance Tour getuigen hiervan.

Ook werden er afgelopen tijd weer flink wat releases van bands en hun platenlabels besproken. Voor het overzicht met alle album, single en demo recensies kun je hier terecht.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.