Wat te doen na een ongelukkige festivalkeuze?

Rondé concert sfeer
Wat te doen na een ongelukkige festivalkeuze?
Door RobZ op 03 augustus 2022 - 12:02 1 Nu we eindelijk de corona tijd achter de rug hebben, heeft de overheid de festivals weer toegestaan. Maar misschien heb je het al een keer meegemaakt… Na een duur kaartje en een lange reis ben je eindelijk op je bestemming aangekomen, maar dan valt het festival tegen. Misschien ben je toch niet zo van de muziek of is er een andere reden dat je het niet naar je zin hebt. Het kan natuurlijk gebeuren, maar het is extra zonde als je hier sip rond gaat lopen. Probeer positief te blijven en zoek ander vermaak. Een festival kost over het algemeen namelijk toch veel geld. Hier hebben we een paar tips om er toch nog een leuke dag van te maken.

Zoek ander vermaak
De meeste mensen gaan natuurlijk naar het festival voor de muziek, de gezelligheid of het bier. Maar er zijn genoeg andere dingen te verzinnen, wanneer het tegenvalt. Online gokken is sinds kort legaal en je kan dit tot je voordeel gebruiken. Zoek met je vrienden een rustiger plekje en test je kansen in een online casino. Breng de spanning terug de dag in en blijf altijd positief. Je kan ook proberen om een leuke scharrel te regelen of een drankspelletje aan de bar. Mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg dus probeer creatief te blijven.

Socialiseren
Op festivals lopen duizenden verschillende mensen om. Zoek een paar nieuwe mensen om even mee te praten. Misschien maak je zelfs wel nieuwe vrienden. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Het grote voordeel van deze evenementen is dat je ervan uit kan gaan dat je ze nooit meer ziet. Je hoeft dus nergens bang voor te zijn. Vooral voor de echte introverts is het een moment van oefenen. Hoe hou je een gesprek aan en hoe zet je jezelf goed neer. Als het niet werkt loop je gewoon door en zoek je weer nieuwe mensen! Laat deze kans dus niet lopen. Zorg wel altijd dat je mensen niet lastig valt. Vaak heb je al snel door als mensen er even geen behoefte aan hebben. Bij concerten komen mensen vaak puur voor de muziek en zitten ze er minder op te wachten.

Maak vrienden met de barmannen
Als je je verveelt kan je altijd vrienden maken met de barman. Deze mensen staan namelijk ook maar de hele dag stil bier te tappen. Ze vinden het vaak erg leuk om even te praten met de festivalgangers. Misschien heb je wel geluk en krijg je een gratis biertje op de koop toe. De barmensen vinden het vaak erg leuk om zelf ook even vermaakt te worden. Knoop dus een leuk gesprekje aan elkaar of doe schaar steen en papier voor een gratis biertje. Of test je charmes uit op de knapste bardame van het evenement ;).

Blijf positief
Het belangrijkste is om altijd positief te blijven. Het moment dat je zelf gaat denken; ‘wat is het vervelend hier’, is het moment dat het alleen maar vervelender wordt. Probeer het beste er nog uit te halen en zorg dat je de leuke dingen onthoud. Neem nog een extra paar biertjes voor de plezier en probeer de andere tips ook uit. Wanneer het regent kan je beter denken dat het lekker ruikt, dan dat je niet meer naar buiten kan. Deze positieve instelling helpt bij alle tegenslagen in je leven. Het zorgt er dan ook zeker voor dat je gelukkiger bent en om kan gaan met teleurstellingen. Onthoud ook dat het niet je laatste festival zal zijn. Er komen namelijk nog een hoop festivals aan dit jaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMelkweg nieuwe logo

BEST KEPT SECRET HOST VOOR EERSTE KEER EVENEMENT OP ADEDit jaar zal Best Kept Secret voor het eerst een evenement hosten op ADE en...

Billie Marten

NIEUWE NAMEN EXPLORE THE NORTH: O.A. BILLIE MARTEN... Er zijn nieuwe namen aangekondigd voor Explore the North . Op 14, 15 en 16...

REACTIES

Avatar kuifje
do 04 aug 2022 13:43

kuifje Het is duidelijk komkommertijd. Wat is dit voor een flauw stukje tekst?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.