Datum Lowlands 2023 bekend gemaakt en heel veel foto's en verslagen van afgelopen weekend!

review: Lowlands 2022 - vrijdag Wet Leg
Datum Lowlands 2023 bekend gemaakt en heel veel foto's en verslagen van afgelopen weekend!
Door RobZ op 22 augustus 2022 - 16:31 1 Het Lowlands-weekend zit er weer op. Terug naar de harde realiteit. Gelukkig geeft Lowlands ons iets om naar uit te kijken. Het festival maakte net op Facebook hun evenement voor Lowlands 2023 aan. Hiermee is de datum voor Lowlands 2023 bekend gemaakt.

De volgende editie van Lowlands vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus 2023. Het festival laat weten dat meer informatie over het programma en de kaartverkoop snel volgt. Vanzelfsprekend houden we je via onze Lowlands 2023 pagina altijd op de hoogte.

Vanzelfsprekend was Festivalinfo met een team aanwezig op Lowlands 2022. De laatste foto's worden op dit moment geupload, maar hier zijn al de links naar onze verslagen in woord en beeld van de Lowlands vrijdag met onder andere Wet Leg, Michael Kiwanuka, Liam Gallagher, Eefje de Visser en natuurlijk The Opposites.

Hier kan je terecht voor het verslag van de Lowlands zaterdag 2022. Hier vind je verslagen en foto's van Arctic Monkeys, Jack Harlow, Bring Me The Horizon, Declan McKenna, Goldband, Fred Again en Pendulum.

Onze foto's en verslagen van Lowlands dag drie vind je hier. Natuurlijk aandacht voor Stromae, James Blake, Lewis Capaldi en Dadi Freyr!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop 2022

PUKKELPOP IN 2023 VAN 17 TOT EN MET 20 AUGUSTUS;...De vier dagen Pukkelpop van 2022 zitten er net op. Van donderdag tot en met...

Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

AWAKENINGS OPNIEUW NAAR ZIGGO DOME TIJDENS ADE Tijdens Amsterdam Dance Event 2022 komt Awakenings met een grote show naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.