Isle of Wight Festival maakt weekend line-up bekend met o.a. Robbie Williams, Pulp, Sugababes en George Ezra

review: OneRepublic - Afas Live - 29/4 OneRepublic
Isle of Wight Festival maakt weekend line-up bekend met o.a. Robbie Williams, Pulp,...
Door PhaedraW op 31 oktober 2022 - 11:10 1 Isle of Wight Festival, ook wel het "Engelse Woodstock" genoemd, keert op 15 t/m 18 juni 2023 terug! De organisatie slaagt er ieder jaar in om goede artiesten te programmeren waardoor er veel vraag is naar kaarten voor het Isle of Wight Festival. Voor deze editie hebben ze wederom een aantal grote namen weten te strikken.

Op vrijdag staat Pulp als headliner en hekkensluiter op het podium. De rest van de avond wordt verzorgd door OneRepublic, Sophie Ellis-Bextor, de legendarische Sugababes en Courteeners.

De zaterdag heeft twee headliners: George Ezra en The Chemical Brothers. The Chemical Brothers sluiten tevens ook de avond af. Ook zijn er grootse optredens van o.a. Anne-Marie, Sam Ryder, pop/rock band Scouting For Girls, trio N-Dubz en Gabrielle.

De laatste dag van het festival staan wederom grote namen op het programma. Zo staat Robbie Williams voor het eerst op het festival en sluit hij het festival af. Gedurende dag zijn er nog optredens van James Bay, Niall Horan, Ella Henderson en MIKA.

Verder zijn ook The Human League, The Enemy, The Reytons, Echo & The Bunnymen, Manic Street Preachers, Example en Gang of Youths te vinden op het festival met hun eigen set. Op de donderdag zullen er nog optredens zijn van Oh My God! It’s the Church en Groove Armada.

Kaarten voor Isle of Wight gaan vrijdag 4 november om 10:00 in de verkoop. Koop hier tickets voor Isle of Wight 2023!

Wil je graag een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel hier je reminder in!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdisturbed1

NOVA ROCK KONDIGT NIEUWE NAMEN AAN MET O.A....Het Oostenrijkse festival Nova Rock heeft weer nieuwe namen aangekondigd...

fred again..

OOK FRED AGAIN.. NAAR KOMENDE EDITIE ROCK WERCHTER Het bekendste pop- en rockfestival in België Rock Werchter vindt elke zomer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.