ARTIEST: George Ezra

Uit: Bristol - Engeland

George Ezra is een Britse singer/songwriter uit Bristol. Hij staat voornamelijk bekend om een diep en volwassen stemgeluid. Zijn totale sound omschreven wordt als "bluesy, with a voice beyond the years" en associeert dit zelf met artiesten als Bob Dylan en Woody Guthrie. In november 2011 plaatste George een video op Youtube, via de Bristol Couch, waarin hij zijn nummer "Angry Hill" en even later ook "Broken" speelde. Dit zorgde uiteindelijk voor des te meer publiciteit en optredens. In 2014 verschenen zijn nummers in steeds meer hitlijsten. Een daarvan was MTV's Brand New voor 2014. In 2013 kwam zijn eerste EP "Did You Hear the Rain?" uit en kwam hierna vrij snel de release van de videoclip van de gelijknamige single. Ezra heeft ook in menig voorprogramma gestaan. Hij kreeg pas echt op nationaal niveau de aandacht voor het bereiken van de vijfde plaats in de BBC Sound of 2014.

OUDE OPTREDENS VAN George Ezra

Beijk alle oude (45) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN George Ezra

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van George Ezra. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN George Ezra

Beijk alle oude (45) oude optredens

FOTO'S VAN George Ezra

Foto George Ezra te Barn on the Farm 2019 - Zondag Foto George Ezra te George Ezra - 30/10 - AFAS Live Foto George Ezra te Best Kept Secret 2014 - dag 3 Foto George Ezra te Motel Mozaique 2014 Foto George Ezra te Best Kept Secret 2014 - dag 3 Foto George Ezra te George Ezra - 30/10 - AFAS Live
 
Bekijk alle 69 foto's van George Ezra

George Ezra NIEUWS

Al het George Ezra nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: