Drietal nieuwe namen voor Pinkpop: Mumford & Sons, George Ezra en Tenacious D

Mumford & Sons
Drietal nieuwe namen voor Pinkpop: Mumford & Sons, George Ezra en Tenacious D
Door RobZ op 26 november 2018 - 10:15 1 Pinkpop gebruikt deze maandagochtend om een drietal nieuwe namen te bevestigen. Op Pinkpop 2019, dat op zatedag 8, zondag 9 en maandag 10 juni in Landgraaf plaatsvindt, spelen Mumford & Sons, George Ezra en Tenacious D. Eender werd al de komst van Fleetwood Mac naar Pinkpop 2019 aangekondigd.

Mumford & Sons is de tweede headliner die voor Pinkpop 2019 wordt aangekondigd. Het was al bekend dat Fleetwood Mac de vijfstigste editie van Pinkpop afsluit. Mumford and Sons werd kort geleden ook al bevestigd als headliner van Rock Werchter. In 2012 was de groep ook al op Pinkpop te zien. Toen deed de band ook een nummer samen met Bruce Springsteen.

De kaartverkoop van Pinkpop begint zaterdag 16 maart 2019. Dit is vlak na het moment dat Pinkpop haar volledigeline-up in Paradiso presenteert. Het jubileumfestival wordt gehouden van 8 tot en met 10 juni. Het is nog niet honderd procent duidelijk of de vijftigste editie een extra vierde dag krijgt. Daarvoor moet eerst een geschikte hoofdact gevonden worden.

Via deze link koop je tickets voor Pinkpop 2019. Het duurt dus nog even voordat de kaartverkoop begint. Wil je een mailtje als het zover is? Dat kan! Stel hier een ticketreminder in voor Pinkpop 2019.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBest Kept Secret Festival8

BEST KEPT SECRET 2019 SLUIT AF MET BON IVERBon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. De Amerikaanse...

fortarocknieuwsklein

FORTAROCK IN 2019 OP 1 EN 2 JUNI Dat is pas echt 'Black Friday'. Metalfestival Fortarock maakt vandaag bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.