DGTL viert tienjarig bestaan op NDSM-werf

DJ Sfeer (ADE 2016)
DGTL viert tienjarig bestaan op NDSM-werf
Door sjoertb op 02 november 2022 - 11:32 1 Tijdens Amsterdam Dance Event had DGTL een driedaags, zes shows tellend ADE-programma waar duizenden bezoekers van over de hele wereld aanwezig waren. Nu is de 2023-editie van DGTL aangekondigd. Het toonaangevende elektronische muziekfestival komt in 2023 terug naar de NDSM-werf. Het tienjarig bestaan wordt gevierd met het thema TRANSITIONS.

DGTL begon in 2013 als een uniek en onderscheidend festival met muziek, kunst, duurzaamheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste pijlers. Naast de Amsterdamse editie van het festival, zijn er inmiddels ook edities in Santiago, São Paulo, Tel Aviv, New Delhi en Mumbai.

Op 7, 8 en 9 april 2023 vindt de tiende editie van DGTL plaats. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Slipknot1

SLIPKNOT MET DEF LEPPARD EN MÖTLEY CRÜE NAAR GRASPOP...Er is een nieuwe headliner aangekondigd voor Graspop Metal Meeting 2023:...

Terror

MARDUK, TERROR, MADBALL EN MEER AANGEKONDIGD VOOR... Het jaarlijkse punkrock, hardcore en metal festival Pitfest heeft meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.