Slipknot met Def Leppard en Mötley Crüe naar Graspop Metal Meeting 2023

Slipknot
Slipknot met Def Leppard en Mötley Crüe naar Graspop Metal Meeting 2023
Door sjoertb op 03 november 2022 - 10:17 1 Er is een nieuwe headliner aangekondigd voor Graspop Metal Meeting 2023: Slipknot, de bekende negenkoppige band uit Iowa. De band zal op zaterdag 17 juni de afsluiter zijn op de South Stage. Het is alweer de achtste keer dat het gezelschap rondom zanger Corey Taylor naar het Belgische festival komt. In Nederland staat er een Slipknot-show in het Amsterdamse Ziggo Dome in de planning voor juni 2023.

Eerder was al bekend dat Def Leppard en Mötley Crüe te zien zijn op de aankomende editie van Graspop. De volledige line-up zal over de komende maanden onthuld worden. Binnenkort wordt bekend wanneer de kaartverkoop start.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van 15 tot en met 18 juni 2023. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. Hou Graspop in de gaten in ons festivaloverzicht.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Suzan & Freek

BLUE FESTIVAL VERWELKOMT O.A. SUZAN & FREEK,...De eerste namen van BLUE Festival zijn bekendgemaakt. Op het Rotterdamse...

DGTL 2019

DGTL VIERT TIENJARIG BESTAAN OP NDSM-WERF Tijdens Amsterdam Dance Event had DGTL een driedaags, zes shows tellend...

REACTIES

Avatar romy74
do 03 nov 2022 11:41

romy74 Dagen als deze dat je Waldrock mist.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.