BLUE Festival verwelkomt o.a. Suzan & Freek, VanVelzen en Flemming

Suzan & Freek
BLUE Festival verwelkomt o.a. Suzan & Freek, VanVelzen en Flemming
Door sjoertb op 03 november 2022 - 10:58 1 De eerste namen van BLUE Festival zijn bekendgemaakt. Op het Rotterdamse feest zullen Suzan & Freek, VanVelzen, Flemming, Joel Borelli, de Edwin Evers Band en de Hermes House Band het podium betreden.

De muzikale optredens wordt gecombineerd met een smaakvol winters foodcourt en verrassende winterse activiteiten, om bezoekers twee onvergetelijke avonden te bezorgen. Het festival dankt zijn naam aan Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Rond deze datum zijn de dagen kort, donker en somber. De gezellige feestdagen zijn achter de rug en het voorjaar is nog ver weg. BLUE brengt verlichting en gezelligheid in deze sombere tijd.

Op 3 en 4 februari 2023 vindt BLUE Festival plaats. In het Oeverpark aan de Zevenhuizerplas wordt een sfeervol winters terrein opgezet met grote tenten en gezellige zitjes rond het kampvuur, zodat bezoekers niet in de kou hoeven te staan. Het festival zal grotendeels overdekt zijn.

Tickets voor BLUE Festival zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start vrijdag 4 november.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Am Ring news

EERSTE NAMEN ROCK AM RING: O.A. TENACIOUS D, MACHINE...In juni 2023 vinden de festivals Rock am Ring en Rock im Park weer...

Slipknot1

SLIPKNOT MET DEF LEPPARD EN MÖTLEY CRÜE NAAR GRASPOP... Er is een nieuwe headliner aangekondigd voor Graspop Metal Meeting 2023:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.