WOO HAH! wordt Rolling Loud Netherlands en krijgt tweedaagse editie in 2023

Rolling Loud Netherlands
WOO HAH! wordt Rolling Loud Netherlands en krijgt tweedaagse editie in 2023
Door RobZ op 05 december 2022 - 15:28 1 Anderhalve week geleden werd bekend dat de komende editie van WOO HAH! x Rolling Loud niet op het festivalterrein bij de Beekse Bergen gaat plaatsvinden. Vandaag licht het festival op Instagram een tipje van de sluier op weg naar de officiële aankondiging morgen.

WOO HAH! x Rolling Loud krijgt allereerst een nieuwe naam. Het festival heet vanaf nu Rolling Loud Netherlands. De eerste editie van het festival gaat plaatsvinden op 30 juni en 1 juli. Het is nog niet bekend waar het festival gaat plaatsvinden.

Rolling Loud is een internationaal hiphop festival. Het werd in 2015 opgericht en kent edities in Amerika, Europa (Portugal), Australië en Canada. De editie in Portugal gaat plaatsvinden van 5 t/m 7 juli. Ongetwijfeld zullen er flink wat acts op zowel Rolling Loud Netherlands als Rolling Loud Portugal spelen. December 2021 werd bekend dat WOO HAH! een samenwerking aanging met Rolling Loud.

Zoals gezegd komt er morgen (6 december) meer duidelijkheid over Rolling Loud Netherlands. We houden je natuurlijk op de hoogte op Festivalinfo!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bospop 2019

EERSTE NAMEN VOOR BOSPOP 2023 O.A. SIMPLY RED,...De eerste namen voor Bospop 2023 zijn een feit. Dit jaar kent Bospop weer...

Alcatraz Hardrock & Metal Festival logo

ALCATRAZ KONDIGT POWERWOLF AAN ALS HEADLINER SAMEN... Het Alcatraz Festival heeft negentien nieuwe namen bekend gemaakt voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.