Eerst namen voor Nirwana Tuinfeest bekend met o.a. White Lies, Zebrahead en Wolfmother

review: Wolfmother - 25/06 - TivoliVredenburg Wolfmother
Eerst namen voor Nirwana Tuinfeest bekend met o.a. White Lies, Zebrahead en Wolfmother
Door PhaedraW op 16 januari 2023 - 13:12 1 Op 18, 19 en 20 augustus is het Nirwana Tuinfeest weer terug. Het festival uit Lierop bestaat al sinds 1972 en weet je keer op keer te verrassen met hun line-up, waar voor de aankomende editie de eerste namen bekend van zijn gemaakt.

Het weekend wordt op de vrijdag geopend met de sets van Wolfmother, The Vices, Ramkot, EUT, 3 Eyed Kids en Paceshifters. Op zaterdag staan niemand minder dan de mannen van White Lies op het podium. Ook zullen er optredens zijn van Zebrahead, Thijs Boontjes, Orange Skyline en Sea On Fire. Les Truttes zal op de zondag terugkeren naar het podium van Nirwana voor alweer de vijfde keer! Verder is er een Arctic Monkeys tribute van Scummy Men, en een Elvis Presley tribute verzorgd door The Wanderes.

De kaartverkoop van Nirvana Tuinfeest 2023 is van start gegaan, maar werd door een onverziene storing weer stilgelegd. Nu kan je weer tickets kopen! Koop hier tickets voor Nirwana Tuinfeest 2023!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spoorpark LIVE

S10, JOOST, DI-RECT, FROUKJE EN MEER NAAR SPOORPARK... Spoorpark LIVE heeft de eerste namen voor de tweede editie van het festival...

Pleinvrees Festival news

PLEINVREES FESTIVAL PRESENTEERT LINE-UP MET O.A.... Na een succesvolle editie in 2022 keert Pleinvrees terug naar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.