De leukste feesten voor een onvergetelijke carnaval

feest
De leukste feesten voor een onvergetelijke carnaval
Door RobZ op 02 februari 2023 - 15:02 1 Carnaval is weer in aantocht! Het leukste feest van het jaar waarbij je op veel plaatsen in Nederland een week lang kunt hossen tot je erbij neervalt. Heb jij zin om ouderwets los te gaan? Met de gave evenementen in dit artikel vier je in ieder geval een onvergetelijke carnaval.

Sjtasiefestasie Remunj
Op vrijdag 17 februari wordt carnaval in Roermond (Of Remunj tijdens carnaval) feestelijk geopend met de Sjtasiefestasie Remunj. Tijdens dit toffe evenement zetten bekende Limburgse carnavals artiesten zoals Rempetemp en Hoondervel de boel op stelten en kan je helemaal losgaan op de leukste carnavalskrakers. Extra leuk is dat je er gratis naartoe kan. Een goede reden dus om dit jaar naar Remunj af te reizen.

Mega Outdoor Carnavals Party in Tilburg
Zin om als vanouds te hossen? Ga dan naar de Mega Outdoor Carnavals Party in Tilburg op 19 februari. Hier kun je namelijk met de voetjes van de vloer en de polonaise lopen op de leukste hits van Brabantse en Tilburgse artiesten zoals Veul Gère, FeestDJRuud en Partyfriex. Zorg dus wel dat je de klassiekers kunt meezingen en maak werk van je carnavals outfit. Het evenement wordt altijd door veel mensen bezocht en is één groot feest.

Het Auw Wieverbal in Valkenburg
Het Auw Wieverbal in Valkenburg is een openluchtfestival dat vlak voor Vastelaovend wordt gehouden, namelijk op 16 februari. Het feest vindt plaats op het Walramplein. Samen met zo’n twintigduizend andere bezoekers dans je hier tot in de kleine uurtjes op de leukste muziek van carnavalsartiesten. Op het hoofdpodium op het Walramplein treden zelfs bekende Limburgse topartiesten op. Dat wil je niet missen!

Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale
Op dinsdag 21 februari is carnaval helaas alweer voorbij. Maar in Gulpen laten ze het feest der feesten niet als een nachtkaars uitgaan. Hier is namelijk de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale. Een spetterende afsluiting van carnaval met toffe optredens van bekende Limburgse carnavalsartiesten als Frans Theunisz, Hoondervel, Don Kiesjot en Frans Croonenberg. Het evenement vindt plaats op de markt in Gulpen. Het belooft weer één groot spektakel te worden. Daar wil je bij zijn!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPukkelpop 2022

NIEUWE NAMEN PUKKELPOP 2023: THE KILLERS EN FLORENCE...De derde aankondiging van Pukkelpop op rij is hier: The Killers en...

Maan

MAAN, SNELLE, MART HOOGKAMER EN MEER OP 538... 538 viert Koningsdag weer in Breda. Op donderdag 27 april is 538 Koningsdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.