Electric Callboy laatste headliner Alcatraz Festival

Electric Callboy
Electric Callboy laatste headliner Alcatraz Festival
Door RobZ op 03 februari 2023 - 17:31 1 De kogel is door de kerk. Electric Callboy is de laatste headliner van metalfestival Alcatraz dat op 11, 12 en 13 augustus in Kortrijk, België gehouden wordt. De Duitse band krijgt de eer om op zondag 13 augustus het festival af te sluiten.

Ook nog twee wijzigingen op de rest van het affiche. Whitechapel en Wolves in the Throne Room hebben hun tournee afgezegd en kunnen dus ook niet naar Alcatraz Festival komen. De bands worden vervangen door Gaahls Wyrd en Sodom.

Overige grote namen op het affiche van Alcatraz Festival zijn Powerwolf, KK's Priest, Killswitch Engage, Anthrax en Trivium. Op onze Alcatraz 2023 pagina vind je alle bevestigde namen. Wil je naar de 2023 van Alcatraz Hard Rock & Metal Festival dan kan je hier tickets vinden.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2023
Tickets Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2023
Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2023
Lowlands 2022

TICKETS LOWLANDS 2023 IN HALF UUR UITVERKOCHTVanochtend begon om 11:00 uur de kaartverkoop van Lowlands 2023. Net als veel...

Complexity Fest news

COMPLEXITY FEST 2023 COMPLEET MET KLAKMATRAK EN ZETRA Vandaag zijn de laatste twee acts aan de Complexity Fest 2023 line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.