Nieuwe namen en blokkenschema Down The Rabbit Hole 2023: o.a. Altın Gün

Altın Gün
Nieuwe namen en blokkenschema Down The Rabbit Hole 2023: o.a. Altın Gün
Door sjoertb op 03 mei 2023 - 11:08 1 Het programma van Down The Rabbit Hole is nu inzichtelijk gemaakt op de website van het festival. Het blokkenschema is hier te zien. De artiesten die optreden op de verschillende stages Hotot, Teddy Widder, Fuzzy Lop, REX en The Bizarre zijn nu allemaal bekend.

De net onthulde toevoegingen zijn Altın Gün, Elephant, Joesef, Kids With Buns, Larkin Poe, Mulatu Astatke, Nick Mulvey en Obongjayar.

Samen met ook onder meer Fred Again, Stromae, Paolo Nutini, Froukje, Sticky Fingers, Naaz, Ben Howard en Selah Sue vindt het festival plaats van 30 juni t/m 2 juli 2023 bij de Groene Heuvels in Beuningen.

Het festival is helemaal uitverkocht. De enige manier om nog op het festival te belanden is het Ticketmaster resale platform goed in de gaten te houden. Hier kan je kijken.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Andre Hazes Jr. news

ANDRÉ HAZES NAAR DUTCH VALLEY, DE AMSTERDAMSE ZOMER... André Hazes Jr. kondigt aan om drie live-shows te geven in de aanloop naar...

Into The Great Wide Open news

15 NIEUWE NAMEN VOOR INTO THE GREAT WIDE OPEN: O.A.... De organisatie van Into The Great Wide Open heeft vijftien nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.