Glints en Gustaph naar Suikerrock 2023

Glints
Glints en Gustaph naar Suikerrock 2023
Door kimvanderzon op 25 mei 2023 - 10:44 1 De festivalorganisatie van Suikerrock heeft twee Belgische namen toegevoegd aan de line-up: Glints en Gustaph. Glints zal te zien zijn op 4 augustus en Gustaph op 6 augustus.

Eerder waren Sean Paul, Coely, Bazart, Goldband, Merol en Sophie Straat bekend gemaakt. Hou deze pagina in de gaten voor de verdere line-up van Suikerrock.

Met drie podia, meer dan 50 concerten en meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is Suikerrock één van de grotere Belgische muziekfestivals. Het festival vindt plaats van 4 t/m 6 augustus 2023 op het Bietenplein aan de Suikerraffinaderij in Tienen.

Tickets voor alle dagen van het festival zijn al in de verkoop gegaan. Koop hier je tickets voor Suikerrock 2023. Combitickets om het festival op 4, 5 en 6 augustus te bezoeken zijn ook via de link verkrijgbaar. Deze tickets kosten je €140,-.

Binnenkort volgen er meer namen voor het festivalprogramma van Suikerrock.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Explore The North 2020

EXPLORE THE NORTH MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND: O.A....Van vrijdag 24 tot zondag 26 november vindt het Festival Explore the North...

Lowlands 2023

LOWLANDS MAAKT COMEDYPROGRAMMA BEKEND: O.A. MARTIJN... Lowlands maakt vandaag het Comedyprogramma bekend voor de aankomende editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.