Explore the North maakt eerste namen bekend: o.a. Megabog en Someone

review: Someone - 09/09 - Podium Victorie Someone
Explore the North maakt eerste namen bekend: o.a. Megabog en Someone
Door tessamaria op 25 mei 2023 - 11:12 1 Van vrijdag 24 tot zondag 26 november vindt het Festival Explore the North weer plaats in de binnenstad van Leeuwarden. Het eerste programma is bekend gemaakt door de organisatie.

De eerste namen: Mega Bog, Effetto Larsen - STORMO®, BOYBAND, de literaire boyband, Inger Nordvik, Baba Ali, Someone, Flora Sophi, Frino en Kleine Crack & Slagter.

Explore the North is een productiehuis en festival gevestigd in Leeuwarden. Het werkt samen met jonge makers en diverse partners om het hele jaar door nieuwe projecten te ontwikkelen, met de nadruk op taal, literatuur en meertaligheid in de podiumkunsten. Explore the North ondersteunt opkomende makers uit Noord-Nederland en biedt hen kansen om hun talent verder te ontwikkelen. Deze projecten worden gepresenteerd tijdens het jaarlijkse festival in november, maar ook op andere locaties in Nederland en daarbuiten, in de vorm van performances, theatervoorstellingen, verhalen en meer.

Tot woensdag 31 mei koop jij je allervroegste vogel-ticket voor slechts €39,50. Vanaf 1 juni stijgt de prijs voor weekendtickets naar het Allervroegste-Vogel-tarief van €44,50. Vanaf 1 september worden de reguliere ticketprijzen gehanteerd zonder korting. Koop hier je kaarten voor Explore the North 2023.

Foto: Someone in Podium Victorie door Irwan Notosoetarso

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Explore the North 2023
Tickets Explore the North 2023
Explore the North 2023
€ 39,50
Down The Rabbit Hole 2022

DOWN THE RABBIT HOLE ONTHULT PROGRAMMA VAN EDEN:... Down The Rabbit Hole laat vandaag weer een nieuw deel van het programma...

Suikerrock 2023

GLINTS EN GUSTAPH NAAR SUIKERROCK 2023 De festivalorganisatie van Suikerrock heeft twee Belgische namen toegevoegd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.