Born From Pain viert 25-jarig jubileum met nieuw festival Rise Or Die

Born From Pain
Born From Pain viert 25-jarig jubileum met nieuw festival Rise Or Die
Door tessamaria op 13 juni 2023 - 14:50 1 Born From Pain, de bekendste band in de Hardcore-scene van Heerlen, viert haar 25-jarig jubileum met de lancering van een nieuw festival. Het festival, genaamd Rise Or Die, geïnspireerd door een nummer van de band, zal plaatsvinden op zaterdag 16 september in de Nieuwe Nor in Heerlen. Dit evenement is bedoeld om jaarlijks terug te keren en is speciaal ontworpen voor fans van hardcore, metalcore en punk.

Op de eerste editie van Rise Or Die zullen naast natuurlijk Born From Pain, ook Escuela Grind en D.E.E.P. optreden. Binnenkort worden er meer namen aan de line-up toegevoegd.

Born From Pain gaat door met haar traditie om elke vijf jaar een jubileumfeest te organiseren in de Nieuwe Nor in Heerlen. Dit keer hebben ze besloten om samen te werken met het poppodium om een nieuw concept te introduceren: een jaarlijks terugkerend festival. Het festival heeft als doel een brug te slaan tussen zowel nieuwe als oude fans van punk en hardcore, en dit wordt gedaan door middel van zorgvuldig samengestelde programmering en het betrekken van meerdere locaties in de stad.

De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Schaf hier je tickets aan voor Rise Or Die 2023. Een kaartje kost je €26,50.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spot (Oosterpoort) news

NIEUWE EDITIE VICEFEST MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND...Na meerdere awards, internationale tours en miljoenen streams is het tijd...

Best Kept Secret 2020 news

ORGANISATIE BEST KEPT SECRET BLIKT TERUG SUCCESVOLLE... Terwijl Christine and the Queens onder luid applaus het podium afstapt, en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.